söndag 22 juni 2014

Midsommar på Österrikiska


Midsommarafton i Wien började precis så som man vill att en afton ska börja. Jag, Tim och Marika skålade in att nu är sommaren här på riktigt i champagne, jordgubbar, körsbär och två avsnitt av Orange is the new black.


Vi hade planerat en midsommarpicknick men vädret var inte det bästa när vi vakna upp så vi ändra planerna fort och bjöd in alla som ville fira midsommar med oss till Marikas lägenhet. Jag och Marika gick och storhandla allt som står midsommar till. Sill, snaps och lax hade vi redan fixat på IKEA såklart!


Sen kom Robin hit! Han har varit på en roadtrip i Europa och var på väg ner till Zagreb och tog ett litet Wien stop för att fira med oss!


Midsommarfin med vackraste kransen



Och Marikas lägenhet började få till den riktiga sommarkänslan.


Sen kom Severine efter att hon slutat jobba


Med fin fin blomma i håret


 fixar en sommarplaylist


snaps och sill åkte fram och sen börja vi sjunga ( försöka lära dem andra svenska snapsvisor med engelsköversättning gick så där)


Sen dropa det in fler och fler hela kvällen så lägenheten blev full med glada snaps drickande och sill ätande sommarfirande personer.


Sen var det dags att åka upp på roof topen för om man har en sådan måste den ju användas. Och där blev det skål i bubbel och mera dans.


en sån himla fin fin midsommar med massa fina personer som avslutades på Grelle forelle!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar