måndag 24 februari 2014

Ostrava.

I helgen åkte jag och Tim till Ostrava. Så himla bra med Wien att det ligger precis där det ligger och man har när till massa bra städer.

Ostrava är speciellt bra för där bor denna bruden just nu! Det finaste med Ostrava var en gammal stålverks fabrik som har slutat upp med sin tillverkning. Nu ligger den där, öde i Ostravas skyline. Men på sommaren har dem en stor festival i just detta fabriksområde, Colours of Ostrava.


Denna ville vi förstås se, och Karina guida runt bland rör och gas tankar. Visa också vart dem olika scenerna är under festivalen, vilka gräsmattor man hänger på och vilka torn man kan klättra upp i för att ha bäst utsikt . Vi kommer självklart tillbaka när det är festival dags!

Så himla kul att träffa Karina igen:) Hade planer på att packa ner henne i min resväska och ta henne tillbaks till Wien!


Att en gammal fabrik som tillverkat stål kan vara så fin. När man går in i fabriks området är det nästan som att titta på olika konstverk, känns nästan som att det inte är verkligt.

Funguy ville såklart också med på utflykten.

Showing off!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar